Farsi English
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه حسینی، پلاک 18، ساختمان تیام
info@Pluco.net +98-21-22565144
ویزای طلایی اسپانیا

 

اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک (ویزای طلایی اسپانیا) به ارزش حداقل 500 هزار یورو

 

 

کشور اسپانیا یک کشور مهم اروپای غربی است. این کشور تابستان های بسیار گرم و زمستان های معتدل دارد. پول رایج کشور یورو است و زبان های اسپانیایی و کاتالان در آن صحبت می شوند. کشور اسپانیا از جمله کشورهایی است که طبق قانون مصوب 2013 با اعطای "ویزای طلایی" به سرمایه‌گذاران خارج از اتحادیه اروپا، اقامت یک ساله که به راحتی قابل تمدید تا 5 سال می باشد را اعطا می‌کند. این کشور با اقتصادی رو به رشد، خانه‌های ارزان، استانداردهای بالای زندگی و بهداشت و درمان، بستر مناسبی جهت سرمایه‌گذاری و راه‌ اندازی مشاغل متعدد است.

 

 

  •   مزایای مهاجرت به اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

 

  • امکان گرفتن اقامت برای همسر و فرزندان، حتی فرزندان بالای 18 سال در صورتی که وابسته باشند. (در حال تحصیل در دانشگاه)
  • امکان گرفتن اقامت برای پدر و مادر متقاضی اصلی
  • سهولت در تمدید و درخواست اقامت دائم اسپانیا پس از 5 سال (برای دریافت اقامت دائم باید سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید در غیر این صورت تنها اقامت موقت شما به شرط نگاه داشتن ملک تمدید خواهد شد)
  • ملزم نبودن به اقامت فیزیکی در این کشور برای حفظ اقامت موقت (ویزای طلایی اسپانیا)

در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید و سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. در صورتی که سالی شش ماه را در اسپانیا نمانده باشید تنها می توانید اقامت موقت خود را با شرط نگاه داشتن ملک تمدید نمایید و به اقامت دائم منجر نخواهد شد.

 

 

در سال 2015 تغییراتی در ویزای طلایی اسپانیا به منظور جذب بیشتر سرمایه گذاران ایجاد شد:

  • این ویزا برای دو سال بدون نیاز به تمدید، معتبر است.
  • همه ی فرزندان و پدر و مادر سرمایه گذار مجاز به دریافت اجازه اقامت اسپانیا خواهند بود.
  • مجوز اقامت اکنون شامل حق کار در اسپانیا نیز میشود.
  • افراد متأهل، دیگر ملزم به پرداخت 500,000 یورو هر کدام به صورت جداگانه نیستند که واجد شرایط شوند. 
  • برای تمدید ویزا، دیگر نیازی به حضور در اسپانیا نیست.

 

شرایط مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری:

  • حداقل سن متقاضی 18 سال
  • ارائه مدارک مستند جهت حمایت مالی خانواده در طول اقامت
  • اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی
  • اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

 

شرایط دریافت شهروندی و پاسپوررت اسپانیا:

در صورتی که طی 5 سال هر سال 6 ماه را در اسپانیا بمانید، بعد از 5 سال به شما اقامت دائم اسپانیا اعطا می شود. اگر نخواهید در اسپانیا بمانید می توانید ویزای موقت خود را تا زمانی که در اسپانیا ملک را نگه داشته اید، تمدید کنید.

 

 

اقامت دائم اسپانیا به خودی خود به دریافت شهروندی اسپانیا منجر نمی شود. بعد از ده سال زندگی در اسپانیا (هر سال حداقل 183 روز) می توان برای دریافت پاسپورت و تابعیت اسپانیا اقدام کرد. دانستن زبان اسپانیایی برای کسب شهروندی نیاز است.

 

 

  • در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله (که به آن ویزای طلایی یا ویزای سرمایه گذاری نیز گفته می شود) دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. اگر نخواهید اقامت دائم اسپانیا را به دست آورید احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. اگر ملکی را که خریداری می کنید نگه دارید می توانید ویزای سرمایه گذاری خود را حفظ کنید.

 

  • برای دریافت شهروندی و پاسپورت اسپانیا (و متعاقباً شهروندی اتحادیه اروپا که به شما اجازه ی کار، زندگی و تحصیل در همه نقاط اروپا را خواهد داد)، باید 5 سال از اقامت دائم شما گذشته باشد.

 

  • شما برای درآمدی که خارج از اسپانیا کسب می کنید، نیازی به پرداخت مالیات نخواهید داشت. مگر اینکه مقیم اسپانیا باشید. (یعنی بیش از 6 ماه را در اسپانیا زندگی کنید.)