Farsi English
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه حسینی، پلاک 18، ساختمان تیام، طبقه چهارم، واحد 10
info@Pluco.net +98-21-22565144
سرمایه گذاری در آلمان

آلمان

اقامت کشور اروپائی آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
آلمان از موقعیت جغرافیائی خاص خود در مرکز اروپا بهره مند بوده و با دارا بودن مدرن ترین جاده های داخلی و بین المللی از بازی گردانان اصلی صنعت حمل و نقل و ترانریت در اروپا می باشد. این کشور چهارمین کشوراز نظر میزان تولید ناخالص ملی، رتبه اول بیشترین درآمد صادرات کالا و دومین وارد کننده کالا در جهان است. تعداد افراد شاغل در صنایع خدماتی دو برابر افراد شاغل در صنایع تولیدی بوده و آلمان این خودکفائی نسبی نیروی انسانی خود را مدیون ماشین آلات مدرن خود می باشد. بانکداری مدرن و بین الملل نیز از دیگر صنایع پولساز این کشور می باشد.
شرایط دریافت اقامت و تابعیت آلمان از طریق سرمایه گذاری:
کشور آلمان در قانون مهاجرتی خود برای متقاضیانی که در آن کشور شرکت ثبت کرده و سرمایه گذاری نموده اند حق دریافت اقامت موقت قائل شده است. حق اقامت این کشوربرای سرمایه گذار، همسر سرمایه گزار و فرزندان صغیر و زیر 18 سال ایشان در ابتدا به صورت کارت های اقامتی 2 و یا 3 ساله صادر میشود و با تکرار این کارتها در یک الی دو دوره بعد و پس از طی مراتب قانونی و زمانی تبدیل به کارت اقامت دائم آلمان خواهند گردید. پس از طی شرایط و زمان قانونی، حق اقامت دائم می تواند به حق تابعیت و دریافت پاسپورت این کشور بیانجامد.

روند کاری
۱-ارائه مدارک تمکن مالی متقاضی به وکیل در این مرحله متقاضی باید گردش مالی یکساله شخصی یا شرکتی قابل قبول،سند منزل ترجمه شده و اسناد ترجمه شده تجارت فعال در ایران را ارائه دهد
۲-صدور تاییدیه از وکیل محلی آلمانی و تحویل آن به وکیل ایرانی متقاضی
۳-امضاء وکالتنامه وکیل در تهران،تهیه مدارک لازمه جهت دریافت اجازه دولتی اقامت در آلمان
۴- اقدام وکیل آلمانی جهت اقدام و دریافت مجوز اقامت شخص در آلمان و ارسال تاییدیه به سفارت آلمان در تهران
۵-رجوع به سفارت آلمان برای مصاحبه و اثر انگشت
۶-ارسال مدارک تایید شده به وکیل آلمانی توسط سفارت
۷-اقدام وکیل آلمانی برای صدور اقامت و شنگن متقاضی در آلمان
۸-دریافت ویزای مخصوص سرمایه گذار آلمانی
۹-ورود به المان و دریافت نامه اقامت متقاضی و همسر و فرزندان
۱۰-ثبت شرکت و افتتاح حساب بانکی شخصی و شرکتی توسط وکیل و اجاره دفتر و اجاره منزل
۱۱- دریافت کارت اقامت دو ساله متقاضی و خانواده
۱۲-دریافت اقامت دائم پس از ۵ سال از شروع تاریخ کارت اقامت و حسن سابقه شخصی و شرکتی و قبولی در امتحان زبان آلمانی
۱۳- یک سال پس از دریافت اقامت دائم دریافت پاسپورت و تابعیت آلمان
نکته: تحصیلات در آلمان برای فرزندان زیر هجده سال رایگان و اجباری است. در صورتی که برای فرزندان زیر هجده سال خود اقامت آلمان دریافت نمایید؛ می بایست آنها را در مدارس المان حداکثر یک سال پس از دریافت کارت اقامت ایشان، ثبت نام نمایید
نکته: در صورتی که علاقمند نیستید فرزندان زیر هجده سال شما که دارای کارت اقامت آلمان هستند؛ در داخل آلمان درس بخوانند می بایست آنان را در مدسه خصوصی آلمانی ها در تهران ثبت نام نمایید
نکته: آلمان به دلیل داشتن زیر ساخت های قدرتمند اقتصادی در جهان و برخورداری از امکانات یک کشور بسیار پیشرفته از گران ترین کشور های جهان برای زندگی و تجارت به شمار می رود و متقاضی سرمایه گذاری در این کشور می بایست قبل از تصمیم گیری به اقدام جهت اقامت و تجارت در این کشور، این مسئله را نیز در نظر بگیرد و به عبارت دیگر دریافت اقامت این کشور فقط به متقاضیان ثروتمند پیشنهاد میشود