Farsi English
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه حسینی، پلاک 18، ساختمان تیام، طبقه چهارم، واحد 10
info@Pluco.net +98-21-22565144
پاسپورت سنت لوشیا

 سنت لوشیا

برنامه شهروندی سنت لوشیا جدیدترین برنامه شهروندی کشور های مشترک المنافع بریتانیا است که از ژانویه ۲۰۱۶ به اجرا در آمده است.این برنامه این امکان را به متقاضی میدهد که  برای همسر،فرزندان و پدر و مادر خود در جهت دریافت تابعیت قانونی اقدام نماید.این برنامه سالیانه ۵۰۰ پرونده را پوشش میدهد. این جزیره علاوه بر زیباییهای طبیعی خود کشوری با ثبات و عضو کشورهای مشترک المنافع و جامعه کارائیب میباشد..این کشور دموکراسی پارلمانی تحت سلطه ملکه الیزابت دوم میباشد و نظام حقوقی آن ریشه در قوانین انگلیس و همچنین قانون مدنی دارد.زبان اصلی این کشور انگلیسی و همچنین فرانسوی میباشد.
زمینه قانونی دریافت تابعیت سنت لوشیا
برنامه  شهروندی سنت لوشیا به دنبال تصویب برنامه شهروندی قانون ۲۰۱۵ در این کشور به اجرا درآمد که به دنبال آن سازمانی برای پروسه این برنامه نیز راه اندازی شد که مسئولیت این برنامه را بر عهده دارد.قانون تابعیت از راه سرمایه گذاری سنت لوشیا اجازه میدهد که افراد واجد شرایط و خانواده هایشان برای تابعیت این کشور درخواست قانونی بدهند.
منافع
•    برنامه شهروندی مادام العمر با ایجاد حق کار،اقامت و تحصیل در سنت لوشیا
•    سفر به بیش از ۱۲۰ کشور جهان بدون ویزا که شامل کلیه کشورهای حوزه شنگن و انگلستان میباشد
•    دریافت تابعیت و پاسپورت برای کلیه اعضا خانواده
•    عدم نیاز به اقامت یا حتی سفر به این کشور در طول پروسه و انجام کلیه امور انگشت نگاری و سوگند توسط وکیل
•    امکان ایجاد و تسهیل تحصیل فرزندان در انگلستان و اروپا
•    برخورداری از حمایت سفارتخانه های انگستان در سر تاسر دنیا
•    برخورداری از امکان تاسیس شرکت و افتتاح حساب های شخصی و شرکتی در انگلستان، امریکا و اروپا در شرایط تحریم برای شهروندان بریتانیایی تبار سنت لوشیا فارغ از تابعیت اولیه آنان
•    معافیت مالیات بر درامد ی که خارج از کشور به دست آمده به دولت سنت لوشیا

 

سنت لوشیا

افراد واجد شرایط:
•    حداقل ۱۸ سال برای متقاضی اصلی  
•    نداشتن سوءپیشینه ملی و بین الملل
•    مدارک کافی جهت اثبات مشروعیت ثروت خود ارائه دهند
•    از سلامتی کامل جسمی بهره مند باشند (تائیدیه آزمایش پزشکی)   
•    ارائه صورت حساب بانکی با حداقل موجودی کل سرمایه گذاری
اعضای خانواده واجد شرایط:
•    همسر    
•    فرزندان پایین ۱۸ سال
•    فرزندان بین ۱۸ تا ۲۵ سال که تحت کفالت و سرپرستی متقاضی اصلی بوده و مشغول تحصیل می باشند
•    پدر و مادر بالای سن ۶۵ سال که تحت کفالت متقاضی میباشند
•    فرزندان بالای ۲۵سال که دارای سلامت جسمی و روحی مناسبی نبوده و وابسته به متقاضی اصلی می باشند


روند کاری:

  • دفاتر حقوقی بین الملل پلوکو گروپ کپی گذرنامه تان را برای تایید اولیه دولت بررسی خواهد کرد تا از رسیدگی سریع به درخواستتان مطمئن شوند.
  •  هزینه های کارشناسی و ثبت نام پرونده برای آغاز به جریان انداختن تقاضانامه دریافت میشود
  • همکاران ما در دفاتر حقوقی بین الملل پلوکو گروپ ضمن ارائه مشاوره،شما را در گردآوری اسناد لازمی که در چک لیست آمده است یاری خواهد کرد.
  • هنگام ارسال تقاضانامه،باید هزینه های بررسی سوءپیشینه و تمبر دولتی توسط متقاضی اصلی پرداخت شود.
  • گزارش سوءپیشینه صادر و برای تاییدتوسط وکلای شما به دولت تسلیم میشود.سپس دولت درباره تقاضای تابعیت شما تصمیم خواهد گرفت.پس از پذیرفته شدن درخواست،از شما دعوت خواهد شد که مبالغ تعیین شده برای هبه دولتی  را پرداخت کنید.
  •  گواهینامه اعطای تابعیت (شناسنامه ها) به نام شما و وابستگان شما در پرونده صادر میشود.پاسپورت ها یک هفته بعد از آن صادر خواهد شد.
  • شناسنامه و پاسپورتها با پست سفارشی به دفتر مرکزی خاورمیانه ما در امارات ارسال خواهد شد و همکاران ما در امارات و یا هر جای دیگر خاورمیانه اصل این مدارک را به متقاضی اصلی تحویل خواهند داد.
  • زمان انجام این پروسه از شروع پرونده تا دریافت شناسنامه و پاسپورت بسته به سرعت دریافت مدارک از موکل حدود 5 الی 6 ماه می باشد.